Pattayan pormestari johtaa yli 300 yrityksen edustajaa suursiivouksessa Bali Hain laiturilla

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johti yli 300 Pattayan yritysten edustajan tiimiä suuressa siivousoperaatiossa Bali Hain laiturilla keskiviikkona 3. heinäkuuta.

Yhteisöprojekti toteutettiin klo 9 tavoitteena vahvistaa suhteita Pattayan virkamiesten ja paikallisten yritysten välillä. Se pyrki myös edistämään paikallisyhteisön yhtenäisyyttä kannustamalla liikemiehiä ottamaan vastuuta liiketoiminta-alueidensa ylläpitämisestä.

Lisäksi aloite oli osa kaupungin kampanjaa varmistaakseen, että Pattaya on kutsuva, turvallinen ja kaunis kohde turisteille "Tervetuloa Pattaya Cityyn" -lipun alla.

Edustajat jakautuivat ryhmiin puhdistamaan Bali Hain laituria. Mr. Poramase sanoi, että laituri on tärkeä kauttakulkupaikka Koh Larniin matkustaville turisteille; siksi kaikkien on autettava pitämään se aina puhtaana.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.