Pattaya City keskeyttää Koh Larnin rakentamisen odottamassa maan oikeuksien tarkistusta

KUVA: Khaosod

Pattaya -

Pattaya City tutkii Koh Larnin maanomistusasiakirjoja sen jälkeen, kun raskaita koneita havaittiin raivaavan suurta osaa vuoren rinteestä saaren Taewan Beachillä.

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai totesi keskiviikkona 3. heinäkuuta, että suurimmalta osalta Koh Larnin maa-aluetta, joka ulottuu 4.5 kilometriin, puuttuu muodollisia maa-alueita. Joillakin tontilla on kuitenkin viralliset omistusasiakirjat.

Saaren asukkaat ovat käyttäneet maata pääasiassa maataloustarkoituksiin pitkään, ja Pattayan kaupunki on työskennellyt varmistaakseen, että kaupungille veroja maksavilla alkuperäisasukkailla on laillinen omistusoikeus maihinsa.

Kuitenkin herra Manoch selitti edelleen, että vaikka suurin osa Koh Larnin tasaisesta maasta on kehitetty asuinalueiksi, on herättänyt huolta Taewan Beachin lähellä olevan suuren vuoren rinteen äskettäisestä säätämisestä.

Paikalliset asukkaat kertoivat nähneensä puskutraktorien raivaavan maata, mikä herätti huolta siitä, onko toimijoilla laillisia maanomistusasiakirjoja ja onko tällaisen jyrkän maan muuttaminen laillista asuinalueeksi. Lisäksi asukkaat pelkäsivät, että se pilaisi alueen luonnollisen ilmeen ja kannustaisi muuhun rakentamiseen.

"Pattaya City on jo määrännyt virkamiehiä mittaamaan näiden alueiden kaltevuuden", herra Manoch kertoi paikalliselle medialle. ”Rakentamisen tulee noudattaa maankäyttölakeja. Jos kaltevuus ylittää lakisääteiset rajat, rakentaminen ei ole sallittua. Olemme alun perin määränneet rakennustöiden pysäyttämisen tuhoalueelle ja koneiden poistamisen työmaalta”, sanoi Manoch.

Ei ollut heti selvää, kuka väitti omistavansa tontin tai mitä he aikoivat rakentaa, sillä Pattaya City tutkii edelleen, vaikka paikallisten asukkaiden valituksia kerrottiin saapuneen.

KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.