Pattayan autokauppiaan myynti romahtaa tiukemman rahoituksen vuoksi

Pattaya -

3. heinäkuuta 2024 The Pattaya News haastatteli Paisan Kasemsantithamia, Zunn Auto Center Pattayan johtajaa, joka keskusteli vakavista haasteista, joita hänen käytettyjen autojen jälleenmyyjänsä kohtaa rahoituslaitosten asettamien tiukkojen lainaustoimenpiteiden vuoksi.

Paisan selitti, että järjestämättömien lainojen korkea määrä on pakottanut pankit ottamaan käyttöön tiukempia lainasääntöjä, mikä vähentää merkittävästi käytettyjen autojen myyntiä. Ennen Covid-19-pandemiaa yhtiö myi 50-60 autoa kuukausittain kolmessa toimipisteessä. Nyt niitä myydään 20 tai vähemmän.


Vastauksena näihin haasteisiin yritys on joutunut supistamaan kolmesta konttorista yhteen, mikä pienentää kuukausikulut 200,000 300,000–150 200 bahtia konttoria kohti. Lisäksi he ovat vähentäneet autokantaa 70-80 ajoneuvosta vain XNUMX-XNUMX ajoneuvoon, joskus myymällä tappiolla pysyäkseen pinnalla, Paisan huomautti.
Tiukemmat lainaehdot, jotka nyt edellyttävät tahratonta luottohistoriaa ja vakaata tuloa, ovat vaikeuttaneet monien asiakkaiden, erityisesti käteispalkkaisten, luoton saamista. Tämä on vaikuttanut merkittävästi myyntiin, Paisan sanoi.
Lisäksi sähköajoneuvojen maahantuonti vuosina 2023-2024 on häirinnyt käytettyjen autojen markkinoita ja aiheuttanut jälleenmyyntihintojen romahtamisen. Jotkut jälleenmyyjät ovat alkaneet välttää tiettyjä merkkejä tappioiden estämiseksi. Tiukkojen lainaustoimenpiteiden ja sähköautojen nousun yhdistelmä on luonut täydellisen myrskyn käytettyjen autojen markkinoille, Paisan totesi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.