SCB X lopettaa Robinhood Delivery App Servicen, vaatii lainan takaisinmaksua 30. heinäkuuta mennessä

Kansallinen -

2. heinäkuuta 2024 "ThaiRider Association" Facebook-sivu ilmoitti, että SCB X PCL. lopettaa tytäryhtiönsä Purple Ventures Co., Ltd.:n tarjoaman Robinhood-sovelluspalvelun 8 klo 00 alkaen.

Ilmoituksessa kerrottiin Robinhood-sovelluksen kautta pienyrityslainaa saaville lainaajille, että heidän on maksettava lainansa takaisin seuraavasti:

  1. Maksa koko lainasumma erilaisten pankkihakemusten kautta 30 mennessä.
  2. Päivittäisiin automaattisiin maksuihin ilmoittautuneiden osalta järjestelmä jatkaa vähennyksiä 30 saakka. Myös mahdollinen jäljellä oleva saldo on maksettava pankkihakemuksista tähän päivään mennessä.

Yhtiö pyytää, että kaikki lainat maksetaan 30 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen SCB X pidättää oikeuden myydä velka ja/tai ryhtyä muihin asianmukaisiin toimenpiteisiin. Ratsastajat voivat tarkistaa erääntyneet saldonsa ja suorittaa maksuja Robinhood Rider/Robinhood Shop -sovelluksen "Takaisinmaksu"-valikon kautta.

Lisäksi sähkömoottoripyörien vuokraajille osoitettu ilmoitus ilmoitti sähköauton vuokrasopimuksen irtisanomisesta. Viestissä selitettiin, että 25 pidetyssä hallituksen kokouksessa SCB X hyväksyi Robinhood-sovelluspalvelun lopettamisen 2024 alkaen, ja H Sem Trading Corporation Ltd. suostui purkamaan sopimuksensa Purple Ventures Co., Ltd:n kanssa.

Vuokralaisille kerrottiin, että yritys lopettaa toimintansa 31, mikä edellyttää ajoneuvojen ja sähkömoottoripyörien vuokrasopimusten irtisanomista.

Kaikki asiaan liittyvät asiakirjat ja sopimukset päättyvät tänä päivänä. Kuljettajien tulee palauttaa vuokratut sähkömoottoripyörät vuokranantajalle 31 mennessä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.