Auto putoaa rakennuskuoppaan Pattayassa, toinen samanlainen onnettomuus äskettäin

KUVA: 77kaoded

Pattaya -

Sedan putosi osittain matalaan rakennusreikään Pattayalla varhain keskiviikkona 3. Onneksi henkilövahinkoja ei sattunut.

Video Pattayan viimeaikaisista rakennuskuiluongelmista on täällä YouTube-kanavallamme.

Onnettomuus tapahtui Phu Yai Kui -markkinoiden edessä Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta noin kello 2 yöllä ja lähtivät paikalle.

Sieltä pelastajat löysivät Toyota Yaris -auton, jonka etuosa upposi rakennuskuoppaan vesiputkien laskemista varten. Auto vaurioitui lievästi.

Todettiin, että kaivon reunalla oli vain liikennekartioita, eikä rakennusaluetta osoittavia varoitusvaloja ollut.

Tuolloin torilla vartioineen ja onnettomuuden näkevän 52-vuotiaan Rangsan Maneen mukaan autonkuljettaja näytti menettäneen hallinnan tai ei huomannut rakennusaluetta mahdollisesti johtuen siitä, että kuljettaja ei tuntenut tietä. Kuljettaja yritti kiihdyttää autoa ulos kuopasta, mutta ei onnistunut.

Mr. Rangsan sanoi, että auton omistaja lukitsi auton ja lähti juuri ottamalla moottoripyörätaksin. Kuljettaja vaikutti vahingoittumattomalta.

Silminnäkijä totesi, että tällä alueella on sattunut monia tällaisia ​​onnettomuuksia. Hän ei ollut varma, miksi urakoitsija ei asenna selkeitä varoitusvaloja estääkseen tällaisten toistuvien tapausten.

Samanlaisessa onnettomuudessa a naispuolinen ruuantoimituskuljettaja välttyi niukasti kuolemalta putottuaan toiseen rakennusreikään Pattayalla viime sunnuntaina. Kuljettaja loukkaantui, ja projektin urakoitsija oli sopinut hänen kanssaan taloudellisesti. Kaupunki myös määräsi urakoitsijan asentamaan lisää valoja uusien onnettomuuksien estämiseksi.

KUVA: 77kaoded
KUVA: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.