Pattayan pormestari järjestää "Pattaya Playground" -tapahtuman tukeakseen nuorisokykyjä

Pattaya -

1. heinäkuuta 2024 Pattayan pormestari Poramase Ngampichet johti "Pattaya Playground" -tapahtuman avajaisia ​​Lan Pho Naklua Public Parkissa edistääkseen myönteistä toimintaa Pattayan nuoren sukupolven keskuudessa.

Poramase piti innostavan puheen osallistuneille nuorille korostaen urheilun ja virkistystoiminnan merkitystä itsensä kehittämisessä. Pattaya Playground -projekti keskittyi myös rohkaisemaan nuoria esittelemään urheilukykyjään.

Pattaya Playground -projekti sisälsi useita aktiviteetteja, joiden tarkoituksena oli vahvistaa kaupungin nuoria. Nämä sisältävät:

  • Koripalloturnaus: Jaettu kahteen luokkaan: alle 15-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden poikien sarjat.
  • Cover-tanssikilpailu: Viiden hengen joukkueet kilpailivat tanssiliikkeensä ja luovuutensa esittelyssä.
  • Kansainväliset musiikkiesitykset

Pattaya Playground -projekti kestää 1.-26 Lan Pho Naklua Public Parkissa. Tapahtuma on kaikille avoin ja lupaa jännittävän tunnelman, joka on täynnä musiikkia, urheilua ja nuorekasta energiaa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.