Pattaya City isännöi Pattaya Mixology And Flair Open 2024 -tapahtumaa 8.-10.

Pattaya -

Pattaya City yhteistyössä Bartenders and Service Associationin kanssa järjestää Pattaya Mixology & Flair Open 2024 -tapahtuman 8.-10 Central Pattaya -ostoskeskuksessa.

Tapahtuman tavoitteena on parantaa juomapalveluhenkilöstön osaamista sekä edistää matkailua ja piristää paikallista taloutta.

Tänä vuonna osallistujia kahdeksasta maasta on jo vahvistanut osallistumisensa. Yleensä hotelleissa järjestettävä kilpailu järjestetään tänä vuonna kauppakeskuksen avoimella alueella, ja sen odotetaan houkuttelevan runsaasti yleisöä, myös ulkomaisia ​​turisteja.

Tapahtumien tarkka aikataulu on juokseva, ja se julkaistaan ​​tulevana viikonloppuna Pattaya Beachin puolella sijaitsevan Central Mall -ostoskeskuksen edessä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.