2. Pattaya City -maalauskilpailu: Pattaya City, The Way of Colors tarjoaa yli 125,500 XNUMX bahtia palkintoina

oplus_0

Pattaya-

29. kesäkuuta 2024 kello 4 Royal Garden Plaza -ostoskeskus Pattayassa isännöi lehdistötilaisuuden 00. Pattaya City Painting Contest -kilpailusta. Kilpailun järjestävät useat ryhmät yhteistyössä Pattayan kaupungin kulttuurineuvoston kanssa. Kilpailun tavoitteena on juhlia kuvataidetta ja edistää thaimaalaista perintöä.

Kilpailun teemana on "Pattaya City, the Way of Colors". Osallistujat voivat kilpailla useilla eri tasoilla: alakoulu, alakoulu, yläaste, lukio, lukio, ammattitutkinto, korkeakoulu ja suuri yleisö. Palkintojen kokonaissumma ylittää 125,500 30,000 bahtia, ja yksittäisten palkintojen enimmäismäärä on XNUMX XNUMX bahtia. Lisäksi jaetaan matkailusuosikkipalkinto.

Kiinnostuneet taiteilijat voivat ilmoittautua 13. heinäkuuta 2024 klo 6-00 Pattaya Beachillä, Central Pattaya -ostoskeskuksen edessä.

Lisätietoja saat puhelimitse 093-2599998 tai 092-9499151 tai käy Pattayan kaupungin kulttuurineuvoston Facebook-sivulla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/