PÄIVITYS: Banglamungin piiripäällikkö määräsi lisäämään valaistusta sen jälkeen, kun ratsastaja putoaa tien kaivauskuoppaan

Chonburi -

Äskettäisen tapauksen jälkeen, jossa ruuantoimittaja ratsastaja putosi kaivauskuoppaan Pattayassa valaistuksen puutteen vuoksi, Banglamungin piiripäällikkö Weekit Manarojkit vieraili alueella tänään ja määräsi lisäämään alueen valaistusta vastaavien onnettomuuksien toistumisen estämiseksi.

Video onnettomuuden seurauksista löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Ensin edellinen tarinamme:

Naispuolinen ruoanjakelukuljettaja pakeni niukasti kuolemasta pudotessaan rakennusreikään Pattayalla kesäkuun 30. päivän yönä.

Nyt päivitykseemme:

Onnettomuudessa oli osallisena 28-vuotias ruuanjakelun kuljettaja Nattanicha Owat, joka loukkaantui moottoripyöränsä syöksyttyä kuoppaan hänen ajaessaan kotiin sateisena yönä.

Mr. Weekitin päivityksen mukaan Nattanichan vammat eivät olleet vakavia, ja hän on jo saanut korvauksen sairauskuluistaan ​​projektin urakoitsijalta. Piiripäällikkö selitti, että tiellä, jolla onnettomuus tapahtui, ollaan parhaillaan rakenteilla osana Nongpruen alueen vesiverkoston laajennusprojektia.

Hanketta rahoittaa Chonburin maakunnan hallintoorganisaatio, jonka budjetti on 79.299 miljoonaa bahtia, ja sen odotetaan valmistuvan 11. elokuuta 2024 mennessä. Valitettavasti kaivaus vaurioitti vahingossa alueen voimalinjoja, mikä johti sähkökatkoihin ja näkyvyyden rajoittamiseen.

Vastauksena näihin ongelmiin herra Weekit kehotti urakoitsijaa asentamaan lisää valaistusta tai heijastavia tarroja kaivoskuopan läheisyyteen näkyvyyden parantamiseksi ja uusien onnettomuuksien estämiseksi.

Lisäksi Pattayan alueellinen sähköviranomainen korjaa vaurioituneita voimalinjoja estääkseen uudet sähkökatkot.

Paikallisten asukkaiden mukaan tällä alueella on tapahtunut kolme samanlaista onnettomuutta rakentamisen alkamisen jälkeen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.