Munkki purettiin, kun hänet jäi kiinni ajamaan pakettiautoa myöhäisillan nähtävyyksiin Na Jomtien Beachillä

KUVA: Mgronline

Sattahip -

Buddhalainen munkki purettiin, kun huolestuneet asukkaat saivat hänet kiinni pakettiautolla ajavan ympäriinsä ja nauttivan merenrantanäkymistä Sattahipin Na Jomtien Beachille aikaisin tiistaiaamuna 2. heinäkuuta 2024.

Tänään kello 12 Na Jomtien Village 10:n päällikkö Udom Suwankana yhdessä avustajiensa kanssa tarkastaa Na Jomtien Beachin alueen Khao Tom Setthi -ravintolan edessä vastauksena asukkaiden raportteihin, jotka ilmoittivat nähneensä munkki ajaa vanhaa keltaista Isuzu pakettiautoa näennäisesti nauttien rantanäkymästä. Asukkaat kyseenalaistivat, oliko mies aidosti munkki ja oliko hänen käytöksensä asianmukaista.

Rannalta viranomaiset löysivät munkin, joka tunnetaan nimellä 76-vuotias Luang Ta Noo Thi Thinrat, istumassa kuljettajan paikalla oranssissa munkkiasussa. Hän ei kuitenkaan kyennyt esittämään nykyistä munkkitodistustaan, ja hänellä oli vain vanha todistus, joka myönnettiin vuonna 1991 Wat Jomsrista Udon Thanin maakunnassa.

Viranomaiset löysivät pakettiauton sisältä hajallaan almuruokaa, joista osa oli jo mätä, kasan ulostetta ja useita arkivaatteita, jotka hän väitti kuuluneen hänen vammaiselle pojalleen.

Luang Ta Noo Thi väitti viranomaisille, että hän oli ajanut asunnostaan ​​Nakhon Ratchasiman maakunnassa Sattahipiin viedäkseen vammaisen poikansa (ei ollut paikalla) rannalle. Hän väitti, että kukaan poliisi ei ollut kuulustellut häntä tarkastuspisteillä, koska he tunsivat hänet hyvin. Hän sanoi, että hänet vihittiin, koska hän oli liian vanha tekemään mitään muuta. Nyt kun hänet oli purettu, hän ei ollut varma mitä tehdä seuraavaksi ja suunnitteli ajavansa takaisin kotikaupunkiinsa.

Viranomaiset päättelivät, että vaikka ajaminen ei ole vakava rikos munkille, Sanghan korkein neuvosto on kieltänyt munkkeja ajamasta autoa. He lisäsivät, että Luang Ta Noo Thin väite ajamisesta nauttiakseen rannasta yöllä vahingoitti myös buddhalaisten munkkien imagoa. Lisäksi hänellä ei ollut selkeää yhteyttä mihinkään temppeliin, ja hänellä ei ollut nykyistä munkkitodistusta.

Siksi viranomaisten mukana olleet munkit päättivät purkaa Luang Ta Noo Thin ennen kuin antoivat hänen ajaa takaisin kotiin.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan Luang Ta Noo Thi oli aiemmin syytetty eläinten, kuten koirien, vuohien ja aasien, käyttämisestä kärryjen vetämiseen almujen pyytämiseen. Tämä toiminta johti siihen, että häntä syytetään useista eläinten julmuudesta ja lopulta hänet riisuttiin aiemmin.

KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.