Elephant Mahout Team pelasti turisteja Raging Riveristä Chiang Maissa

Chiang Mai -

Ryhmä turisteja jäi jumiin raivoavan joen keskelle sen jälkeen, kun heidän lautansa kaatui Chiang Main maakunnassa 28. kesäkuuta 2024. Onneksi ryhmä norsuratsastajia pelasti heidät juuri ajoissa.

Dramaattinen hetki jaettiin Facebook-sivulla "พระครูอ๊อด วีรวฑฺฒโน ภิกฺขุ.” Viestissä näkyi ryhmä turisteja, jotka nauttivat koskenlaskusta, kun heidän lauttansa kaatui äkillisen voimakkaan virran vuoksi. Turistit olivat juuttuneet keskelle raivoavaa jokea kiinni puun kärjessä.

Todistaessaan tapauksen Saen-perheen mahout-tiimi, joka ratsastaa norsullaan nimeltä Valentine, astui rohkeasti ryntäytyville vesille pelastamaan jumiin jääneet turistit. Rohkean toiminnan ansiosta kaikki saatiin turvaan rantaan.

Viesti sai lukuisia kommentteja nettimiehiltä, ​​jotka ylistivät Saen-perheen mahout-tiimiä ja Valentinea heidän rohkeudestaan ​​ja ystävällisyydestään.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.