Kiinteistö – Freehold 12-Room Guesthouse Saatavilla Pratumnakissa, Pattayassa

🏨 Freehold 12 huoneen guesthouse Pratumnakissa, Pattayassa, vain 500m päässä rannasta!

🌊 Jokaisessa huoneessa on parveke ja oma kylpyhuone. Tilava pohjakerros, jossa baari, keittiö, wc, varasto ja toimisto. Loistava sijoitusmahdollisuus! #pattaya

Tarkemmat tiedot ja hinnat löydät täältä.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers, ei The Pattaya News, kysymyksiä tai tiedusteluja.

Sponsoroitu sisältö.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/