Yli 100 ihmistä kokoontuu vetoamaan kannabiksen kriminalisoimista vastaan ​​Pattayan kaupungintalolle

Pattaya -

Kello 11, 00. kesäkuuta 26, yli 2024 kannabiksen kannattajaa, mukaan lukien paikalliset ja ulkomaiset henkilöt, kokoontui Pattayan kaupungintalon eteen allekirjoittamaan vetoomuksen kannabiksen uudelleenluokittelusta tyypin 100 laittomaksi huumausaineeksi. Osallistujat jakoivat mielipiteensä myös kaupunginmuurilla olevasta valkoisesta kankaasta.

Video mielenosoituksesta löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Tämä kokoontuminen seurasi julkista kuulemisjaksoa 11.-25., johon osallistui noin 100,000 XNUMX ihmistä. Kansanterveysministeri Somsak Thepsuthinin mukaan yli 80 % osallistujista kannatti kannabiksen uudelleenluokittelua huumeeksi.

Jirawat Tanyapirom, yksi kannabiksen kannattajista, totesi, että kokoontumisen tarkoituksena oli vastustaa kannabiksen uudelleenluokittelua. Hän kehotti Thaimaan hallitusta tunnustamaan kannabiksen yleiset hyödyt ja tarkistamaan päätöksen perusteellisesti.

Jirawat korosti, että monet kannabisalan toimijat kärsisivät merkittäviä tappioita, jos uudelleenluokittelu etenee hallituksen suunnitelmien mukaan. Ihmiset uhkaavat myös pitkiä vankeusrangaistuksia ja sakkoja jälleen pienistäkin marihuanamääristä, jos kasvi rangaistaan.
Tapahtumaan sisältyi vetoomuksen allekirjoittaminen, joka toimitetaan asianomaisille virastoille tarkastettavaksi ja uudelleen harkittavaksi. Pattayan poliisi ja virkamiehet hallitsivat liikennettä ja helpottivat kokoontumista ilman väkivaltaisuuksia.

Lue aiheeseen liittyvät artikkelimme:

Tutkimus osoittaa, että kannabis auttaa vähentämään riippuvuutta haitallisimmista huumeista, Rangsitin yliopiston dekaani sanoo.

Thaimaan apulaishallituksen tiedottaja varoittaa kannabiksen uudelleenluokittelusta huumausaineeksi, vetoaa yleiseen haittoon.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.