Thaimaan pääministeri vihki LOVE PRIDE PARADE 2024 -tapahtuman Bangkokissa 30. kesäkuuta

Kansallinen -

29. kesäkuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti, että Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin avaa "LOVE PRIDE PARADE 2024" -tapahtuman ja liittyy Aasian pisimpään suureen paraatiin 6 kilometriä Pride-kuukauden päättämiseksi kesäkuussa. 30.

Paraati marssii kansallisstadionilta Rama 1 Roadia pitkin ohittaen Pathumwanin, Siamin, Ratchaprasongin, Phloen Chitin, Asoken ja Sukhumvitin ja päättyy Benchasiri Parkiin Bangkokissa klo 4–6. Reitin varrelle odotetaan yli 30 1,000,000 XNUMX katsojaa.

Chai kertoi, että Thaimaan hallitus yhdessä yli 100 johtavan yksityisen sektorin organisaation kanssa järjestää LOVE PRIDE PARADE 2024 -tapahtuman juhlistaakseen Pride-kuukauden, LGBTQIAN+-yhteisön ylpeyden kuukauden, päättymistä.

Tämä tapahtuma tukee hallituksen pehmeän voiman strategiaa Rainbow Economy -lähestymistavan mukaisesti. Paraati esittelee teemoja, jotka edistävät pehmeää voimaa eri puolilla, kuten Pha khao ma -muoti (ruudullinen kangas) globaalille näyttämölle, joka symboloi rakkautta ja tasa-arvoa.

Thaimaan senaatti hyväksyi 18. kesäkuuta 2024 avioliiton tasa-arvolain, minkä ansiosta Thaimaasta tuli ensimmäinen maa ASEANissa ja kolmas maa Aasiassa, joka laillisti samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Tapahtuman odotetaan houkuttelevan yli 1,000,000 2030 XNUMX paikallista ja kansainvälistä katsojaa, mikä edistää matkailua, vauhdittaa taloutta ja vahvistaa Thaimaan imagoa Pride-ystävällisenä kohteena. Tämä tukee Thaimaan pyrkimystä isännöidä World Pridea vuonna XNUMX.

Chai korosti, että hallitus on tukenut Pride-kuukauden juhlia eri puolilla maata koko kesäkuun ajan, mikä houkutteli runsaasti osallistujia. Pride-festivaalin odotetaan tuottavan yli 10 miljardia bahtia, stimuloivan paikallista taloutta, vahvistavan Pride-yhteisöä Thaimaassa ja vahvistavan maan imagoa Pride-ystävällisenä kohteena.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.