Pattayan poliisi suorittaa suuren tarkastuksen viihdealueella, varmistaa turistien turvallisuuden, laitonta toimintaa ei löytynyt

Pattaya -

Klo 9, 06. kesäkuuta 28, yli 2024 poliisia Pattaya Citystä ja asiaankuuluvista virastoista tarkastivat Pattayan viihdealueen varmistaakseen turistien turvallisuuden ja estääkseen rikollisuuden.

Videon tarkastuksista löytyy YouTube-kanavaltamme täältä.

Soi LK:ssa, Bua Khaossa, Etelä-Pattayassa, poliisit tarkastivat baarien asiakkaiden ja eri viihdepaikkojen työntekijöiden henkilökortit, suorittivat huumetestejä ja etsivät laittomia ampuma-aseita ja muita kiellettyjä esineitä. Laitonta toimintaa tai aineita ei löytynyt.

Tämä tarkastus seurasi tapausta, jossa baarimikko puukotti "Tuk Tuk" -klubin johtajaa kuolemaan Soi LK:ssa. Tuk Tuk -klubi pysyy suljettuna.

Pattayan viranomaiset ovat kehottaneet kaikkia viihteentarjoajia toimimaan vastuullisesti, varmistamaan asiakasturvallisuuden ja ilmoittamaan kaikista laittomista toimista tai aineista paikalliselle poliisille välittömiä toimia varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.