Kaksi Vietnamin kansalaista pidätettiin liikekumppanin pahoinpitelystä kirkkaassa päivänvalossa Pattayan julkisella kadulla

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti kaksi Vietnamin kansalaista, jotka hyökkäsivät räikeästi liikekumppaninsa kimppuun Pattayalla. Tapaus sattui ravintolan edessä Etelä-Pattayalla 25.

Ohikulkijan ampuma video pahoinpitelystä on katsottavissa täällä YouTube-kanavallamme.

Uhri, Xuan Hai Ngo, 38, myös Vietnamin kansalainen, sai hyökkäyksessä kohtalaisia ​​vammoja silmiinsä. Tapahtumapäivänä epäillyt, jotka poliisi tunnisti Tran Chinh Tiniksi, 30, ja Nguyen Anh Kietiksi, 32, järjestivät tapaamisen uhrin kanssa selvittääkseen julkistamattoman velan ravintolassa.

Mr. Xuan ja hänen ystävänsä saapuivat aikaisin ja odottivat ravintolassa, kun Tran ja hra Nguyen saapuivat ja keskustelivat lyhyesti velasta, ennen kuin he yhtäkkiä tulivat aggressiivisiksi ja alkoivat hyökätä uhria vastaan.

Uhri työnnettiin tien reunaan ja epäillyt potkaisivat häntä. Onneksi paikallinen toimittaja ohitti tapahtumapaikan ja uhkasi soittaa poliisille, mikä sai epäillyt pakenemaan. Tapaus tapahtui myös monien sivullisten silmissä ja järkytti paikallisia asukkaita.

Kesäkuun 26. päivänä Pattayan poliisi onnistui saamaan sekä Tranin että Nguyenin antautumaan Pattayan poliisiasemalle. Aluksi he tunnustivat hyökänneensä herra Xuanin kimppuun.

Tranin mukaan hän oli ollut liikekumppanuudessa Xuanin kanssa Vietnamissa, myymällä autotarvikkeita ja pitämällä auton panttilainausta.

Kaksi panttilaina olleista ajoneuvoista osoittautui kuitenkin laittomaksi, mikä johti niiden takavarikoimiseen Vietnamin viranomaisten toimesta ja aiheutti yritykselle 1.4 miljoonan bahtin taloudellisia menetyksiä.

Mr. Tran väitti, että Mr. Xuan yritti syyttää näitä menetyksiä kaikista hänen, kun he tapasivat Pattayalla. Xuan väitti myös vaativan Trania maksamaan takaisin ravintolassa syntyneet tappiot, mikä sai hänet suuttumaan, koska hän uskoi, ettei hänellä ollut velvollisuutta maksaa velkaa, koska he olivat molemmat liikekumppaneita ja kärsivät molemminpuolisia tappioita. Siksi Tran ja hänen ystävänsä herra Nguyen hyökkäsivät herra Xuanin kimppuun vihasta.

Mr. Xuan ei vastannut näihin syytöksiin lehdistön kautta ja ryhtyi oikeustoimiin asianomaisten lainvalvontaviranomaisten kanssa epäiltyjä vastaan.

Pattayan poliisi syytti aluksi sekä Trania että Nguyenia ruumiinvamman aiheuttamisesta toiselle henkilölle, joka aiheutti vammoja.

Eräässä toisessa viimeaikaisessa suuressa rikos- ja velkatilanteessa, jossa on mukana ulkomaalaisia ​​Pattayassa, poliisi pelasti kiinalaisen miehen, jonka hänen kansalaistoverinsa sieppasivat tällä viikolla, kuten täällä kerroimme.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.