Pattaya Club Manageria puukotti baarimikko kiistan aikana

Pattaya -

Päivitys: Uhri, paikan baaripäällikkö, valitettavasti kuoli vammoihinsa ja kuoli, ilmoitti Pattayan poliisi illalla 28. kesäkuuta.

Pattayan poliisi vastasi 4. kesäkuuta 06 kello 28 väkivaltaiseen pahoinpitelyilmoitukseen, joka koski "Tuk Tuk" -klubin johtajaa, jota baarimikko puukotti Soi LK:ssa, Etelä-Pattayassa, Chonburissa.

Videoversio tästä tarinasta ja kuvamateriaalia tapauksesta löytyy YouTube-kanavaltamme täältä.

Saapuessaan poliisit löysivät Peerasak Saeng-arunin, 48-vuotiaan seuran managerin, jolla oli vakava puukotushaava vartalossaan. Pelastajat antoivat ensiapua ennen kuin kuljettivat hänet kiireellisesti läheiseen sairaalaan välitöntä hoitoa varten.
Poliisi tunnisti epäillyn herra Kanthaphong Rungruangsombooniksi, 33-vuotiaaksi baarimikkoksi, joka pakeni paikalta ennen saapumistaan. Klubin työntekijän Nattaphon Sington mukaan Kanthaphong oli työskennellyt klubilla vain kolme päivää ja hänellä oli riita tarjoilijan kanssa, jonka nimeä media ei paljastanut. Klubi on myös uusi paikka, ja se on vasta äskettäin avattu.
Tapahtumapäivänä Kanthaphongilla ja tarjoilijalla kerrottiin ollut fyysinen riita, ja seuran manageri yritti puuttua asiaan. Kiistan aikana Kanthaphong väitti käyttäneen terävää esinettä johtajan puukottamiseksi.
Virkailijoiden alustavat tutkimukset, mukaan lukien "Tuk Tuk" -klubin CCTV-materiaalin tarkastelu, paljastivat, että Peerasakin puukottamisen jälkeen Kanthaphong kuulemma pyysi anteeksi väittäen, että hänen tarkoituksenaan ei ollut vahingoittaa häntä ennen pakenemista.

Myöhemmin poliisit jäljittivät epäillyn ja veivät hänet säilöön ja saattoivat hänet Pattayan kaupungin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Myös tunnistamatonta ulkomaalaista miestä kehutaan sosiaalisessa mediassa uhrin auttamisesta. Tuntematon laupias samarialainen, joka vaikutti juuri olleen asiakas eikä tuntenut uhria, auttoi pysäyttämään lisäverenhukan ja säilyttämään tilanteen ajan rauhallisena todistajien mukaan, kuten alla näkyy.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.