Pattaya ryntää kaunistamaan Bali Hain laituria pääministerin käskyn mukaisesti

Pattaya -

Pattaya City lähetti eilen, 26. kesäkuuta, suuren joukon työntekijöitä resurssi- ja ympäristöministeriöstä ja siihen liittyvistä virastoista puhdistamaan Bali Hain laituria pääministeri Srettha Thavisinin käskyjen mukaisesti.

Suursiivous oli vastaus Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin virallinen vierailu Pattayalle 22. kesäkuuta käsittelemään matkailukysymyksiä. Yksi paikoista, joissa hän vieraili, oli Bali Hai Pier, jossa hän kehotti Pattayan viranomaisia ​​poistamaan sähkö- ja viestintäjohdot ja parantamaan alueen yleistä puhtautta.

Tämän jälkeen Manoch Nongyai, Pattayan apulaispormestari, vieraili eilen laiturilla yhdessä kaupungin rakennus- ja kunnossapitoosaston, kasvitieteen osaston ja muiden asiaankuuluvien virkamiesten kanssa. Sitten he aloittivat laiturin suuren puhdistuksen, jossa keskityttiin roskien poistamiseen ja kaapelien ja johtojen järjestämiseen. Työn odotetaan valmistuvan täysin 3-4 päivän kuluessa, Manoch ilmoitti.

Lisäksi Manoch totesi, että laiturin ympärillä olevat kuolleet puut korvataan ja kasvitieteilijät valitsevat parhaillaan 20 uutta puuta laiturille istutettaviksi. Tämän osan projektista odotetaan valmistuvan 2-3 kuukauden kuluessa.

Pattaya News huomauttaa, että laiturin niin kutsuttua valkoista norsua, joka oli pitkään hylätty ja sidottu kymmeniin laillisiin taisteluihin Waterfront Condo, ei käsitelty äskettäisellä pääministerin vierailulla.

Saat lisätietoja ranta-alueesta ja surullisen hylätyn silmänsärkyä koskevista käänteistä napauttamalla tai napsauttamalla tätä saadaksesi aikaisemman kattavuuden.

Pattayan kaupungin viranomaiset siivosivat äskettäin myös useita hylättyjä laivanhylkyjä alueella, kuten raportoimme aiemmin täällä Pattaya Newsissa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.