Pattaya ja National Telecom Partner kehittävät edelleen 5G Pattaya Smart Cityä

KUVA: Postitus tänään

Pattaya -

Pattaya City ja National Telecom Plc (NT) ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) yhteistyöstä 5G Pattaya Smart City -projektin kehittämisessä.

Allekirjoituksen suorittivat tiistaina 25. kesäkuuta Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampichet ja eversti Sapphachai Huwanan, NT:n presidentti Pattayan kaupungintalossa. Tämän yhteistyön tavoitteena on soveltaa 5G-internetteknologiaa, tekoälyteknologiaa (AI) ja Internet of Things (IoT) Pattayan kaupungin yleiseen hallintoon.

Projekti sisältää "älykkäiden napojen" asentamisen kaikkialle Pattaya Cityyn parantamaan 5G-internetin saatavuutta ja elämänlaatua asukkaille ja matkailijoille.

Pattayan pormestari Mr. Poramase ilmoitti, että Pattaya omaksuu Smart City -konseptin parantaakseen sen houkuttelevuutta ja asumista. Hän sanoi, että kaupunki soveltuu kaikenlaiseen toimintaan ja sillä on erinomaiset tilat konferensseille, seminaareille, akateemisille kokoontumisille ja näyttelyille. Kaupungin kumppanuus NT:n kanssa parantaa näitä entisestään.

Samaan aikaan NT:n presidentti eversti Sapphachai totesi, että NT on sitoutunut auttamaan Pattayan johtamisen ja asumisen parantamisessa tulevaisuudessa digitaalisen infrastruktuurin, 5G-verkon, älykkään kaupungin dataalustan ja muiden älykkäiden palveluinnovaatioiden avulla.

KUVA: Postitus tänään

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.