Ratchaburissa sijaitsevasta Crypto Mining Companysta löydettiin 10 miljoonan bahtin arvoinen laiton sähkönkäyttö kuukaudessa 

Ratchaburi —

25. kesäkuuta 2024 Photharamin poliisi ja asiaankuuluvat virastot suorittivat etsinnän yrityksessä Photharamissa Ratchaburissa Ratchaburin tuomioistuimen antaman määräyksen mukaisesti sähkön epäsäännöllisen käytön vuoksi.

Saapuessaan 41-vuotiaalle yrityksen ylläpitäjälle, joka oli tunnistettu vain Mr. Viraphoniksi, ilmoitettiin etsintäluvasta. Läänin sähköviranomaiset olivat havainneet sähkönkäyttöä, joka ei vastannut yhtiön rekisteröintiä.

Virkamiehet löysivät lukuisia sähkölaitteita, mukaan lukien kryptovaluutan louhintalaitteet, palvelimet ja muut laitteistot. Yrityksellä väitettiin olevan kolme konttihuonetta, joissa oli yli 700 krypto-louhintalaitetta. Kuitenkin vain 59 laitetta takavarikoitiin, koska loput oli tiettävästi siirretty ennen etsintöä.

Sähköviranomaiset olivat ilmoittaneet epäjohdonmukaisesta jännitteen käytöstä yrityksessä, mikä johti lisätutkimuksiin. Todettiin, että yhtiön sähkönkäyttö ei vastannut sen ilmoittamia käyttötarkoituksia.

Miner Union Ltd.:ssä rekisteröity yritys väitti muuntaneen sähkömittaria näyttämään todellista kulutusta pienempää käyttöä. Tämän laittoman toiminnan arvoksi arvioitiin 10 miljoonaa bahtia kuukaudessa.

Kaikki laitteet takavarikoitiin todisteina, ja epäilty vietiin jatkokäsittelyyn.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.