Rattijuoppo Sattahip löydettiin unesta keskellä tietä, kun auto oli pysäköity lepäämään

Sattahip -

Thaimaalainen mies parkkeerasi autonsa Sattahipiin tien viereen lepäämään liian humalassa. Hänet kuitenkin löydettiin myöhemmin nukkumasta autonsa ulkopuolella keskellä tietä.

Tapaus sattui 22. kesäkuuta 2024 valtatiellä 332, kilometri 3/900, Kasem Polin risteyksen ja Jae risteyksen välillä Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa. Sattahipin poliisi vastasi paikalle kello 5 saatuaan pyöräilijöiden ryhmältä ilmoituksen, että sedan oli pysäköitynä tien varteen ja sen kuljettaja oli tajuttomana maassa lähellä.

Saapuessaan poliisi löysi tien varrelta valkoisen Mazda 2 -sedanin, jonka moottori oli sammutettu. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain Natthaphumiksi, 36, havaittiin päihtyneenä ja makaamassa tiellä ja sulki vasemman kaistan. Hänellä ei ollut paitaa yllään ja hänellä oli yllään vain mustat shortsit.

Herra Natthaphum oli niin syvässä unessa, että poliisilta kesti yli 10 minuuttia herättää hänet ja saada hänet seisomaan. Onneksi hän ei törmännyt ohi kulkevilta ajoneuvoilta ja oli täysin kunnossa.

Mr. Natthaphum paljasti paikalliselle medialle, että hän oli juonut ravintolassa ennen tapausta. Ravintolan sulkemisen jälkeen hän yritti ajaa kotiin, joka oli noin 5 kilometrin päässä. Hän ei kuitenkaan muistanut, mitä tapahtui ravintolasta poistumisen ja keskellä tietä heräämisen välillä.

Sattahipin poliisi epäili, että herra Natthaphum saattoi tahallisesti pysäköidä autonsa ja nukahtanut yrittäessään välttää jäämästä kiinni alkoholin tarkastuspisteessä.

Herra Natthaphum sai vettä kasvonsa pesemiseksi ja raittiinamiseksi. Poliisi otti yhteyttä hänen perheeseensä saadakseen hänet kotiin. Mies ei tiettävästi joutunut syytteeseen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.