Kiinteistö: Waterfront Club Myytävänä Pattayan Walking Streetillä

Pattaya – Ensiluokkainen rantaklubi myytävänä kaupungin kuuluisalla Walking Streetillä! Sisältää huippuluokan äänijärjestelmän, 150 vierasta, 2 VIP-aluetta, keittiön rajoitetulle menulle, DJ-koppi ja LED-näytöt. Mukaansatempaava yöelämän kokemus odottaa!

Tarkemmat tiedot ja hinnat löydät klikkaamalla tai napauttamalla TÄSTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers ei Pattaya Newsille kysymyksiä tai tiedusteluja.

Sponsoroitu mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/