Thaimaan pääministeri Eyes Pattaya, Na Jomtien Formula 1 -kilpailussa

Pattaya -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili tänään Na Jomtienin ranta-alueella arvioidakseen sen soveltuvuutta Formula 1 Grand Prix -kilpailun isännöintiin.

Sretthan mukana oli useita virkamiehiä, mukaan lukien Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja Formula ykkösten edustajat.

Herra Srettha kävi lyhyen keskustelun Formula ykkösten edustajien kanssa ennen kuin hän lähti Laem Chabangin satamaan Sri Rachassa, Chonburissa toiseen tarkastukseen. Tämä viimeisin vierailu seurasi aiempaa tarkastusta toisessa potentiaalisessa Formula 1 -kilpailupaikassa Baan Changissa, Rayongin maakunnassa.

Pääministeri sanoi aiemmin tänään, että U-Tapaon lentoasema, Pattaya ja Bangkok ovat ehdokkaita isännöimään Formula 1 Grand Prix -kilpailua, jos FXNUMX-järjestäjät sallivat kilpailun ajettavan ensimmäistä kertaa Thaimaassa.

Hän kirjoitti X:lle: "Tavoittelemalla F1-tavoitteitamme U-Tapaon lentoasemaprojekti sisältää "circuit race" -tyyppisen laitoksen, joka tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden; kun taas Bangkokia ja Pattayaa arvioidaan "kaupunkikilpailun" tyypin mukaan kiehtovan City of Angelsin ja luonnonkauniilla rannan kilpailureiteillä."


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.