Pattaya juhlii Pride-kuukautta suurella festivaaleilla ja pääministerin tuella

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya City järjesti eilen illalla 2024. kesäkuuta suurenmoiset Pride-kuukauden juhlat Pattayan kansainvälisellä Pride-festivaalilla 22, jonka teemana oli "Pride for All".

Tapahtumassa oli Pride-paraati, johon osallistui tuhansia ihmisiä, mukaan lukien Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin. Festivaalin tavoitteena oli edistää tasa-arvoa, ajaa LGBTIQ+ -yhteisön oikeuksia ja juhlia Thaimaa hyväksyi hiljattain samaa sukupuolta olevien avioliittolain.

Pääministeri Srettha osallistui avajaisiin Central Pattayan ostoskeskuksessa ja heilutti innostuneesti sateenkaarilippua osoituksena tukensa LGBTIQ+ -yhteisölle.

Festivaali oli Pattaya Cityn, Sisters Foundationin, Central Pattaya -ostoskeskuksen, Thaimaan matkailuviranomaisen ja yli 100 muun organisaation yhteistyönä.

Tapahtuman kohokohta oli mahtava Pride-kulkue, joka alkoi klo 4. Paraatiin osallistui yli 00 organisaatiota ja tuhansia ihmisiä, mukaan lukien kauneuskuningattaret, kilpailun kilpailijat, julkkikset, mallit, vaikuttajat ja turistit.

Festivaali sisälsi myös mahtavia esityksiä ja päättyi tunnettujen artistien, kuten Prang Prangthipin, Tao Tassanain ja Pearjan, minikonsertteihin.

Mutta tämä ei ole loppu. Pattaya International Pride Festival 2024 jatkuu tähän päivään, 23. kesäkuuta asti, ja One Man One Woman on the Beach 2024 kauneuskilpailu alkaa klo 6.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.