Kiinteistö - Pieni hotelli myytävänä osoitteessa Soi 5 Pratumnak Pattayassa

Pattaya – 15 huoneen hotelli myytävänä Soi 5:ssä Pratumnak Hillissä, vain 100 metrin päässä rannasta! 🌊Nauti alhaisesta vuokrasta, jota alentaa entisestään alakerran kahvilan alivuokratulot. Loistava sijainti ja loistava sijoitusmahdollisuus!

Lisätietoja ja hintatiedot löydät napsauttamalla tai napauttamalla tästä.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers ei Pattaya Newsille kysymyksiä tai tiedusteluja varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/