Thaimaan poliisi torjui laittoman Euro 2024 -uhkapelin, pidätti yli 1,800 XNUMX ihmistä

Kansallinen -

21. kesäkuuta 2024 Pol. Kenraaliluutnantti Akradet Pimonsri, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaiskomissaari, toimitti päivityksen valtakunnallisista laittomien uhkapelien tukahduttamisesta Euro 2024:n yhteydessä.

14.–20. kesäkuuta toteutetun operaation tavoitteena oli torjua laitonta rahapelitoimintaa sekä verkossa että paikan päällä.

Pol. Kenraaliluutnantti Akradet kertoi, että laittomien rahapelien ehkäisy- ja torjuntakeskus oli perustettu nimenomaan Euro 2024:n ajaksi, 14. kesäkuuta - 14. heinäkuuta. Tämä aloite keskittyy estämään ja tukahduttamaan laitonta vedonlyöntiä jalkapallo-otteluiden tuloksista eri alustoilla.

Operaation aikana Thaimaan viranomaiset ottivat kiinni 1,578 248 henkilöä osallistumisesta laittomaan paikan päällä tapahtuvaan rahapelitoimintaan ja 62 henkilöä, jotka osallistuivat online-uhkapeleihin 1.4 verkkosivustolla. Näiden online-uhkapelisivustojen kerrotaan tuottavan yli XNUMX miljardia bahtia.

Pol. Kenraaliluutnantti Akradet korosti, että kaikki uhkapelimuodot ovat laittomia ja että niillä on oikeudellisia seurauksia. Yleisöä kehotetaan ilmoittamaan laittomasta rahapelitoiminnasta tai muista rikoksista soittamalla numeroon 191 tai 1599, joka on käytettävissä 24/7.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.