Pattayan jalkapallostadionista tulee myös maailmanluokan konserttipaikka

Pattaya, Thaimaa – Pattaya Football Stadium on jännittävä kehitys sekä musiikin ystäville että matkailijoille, ja sitä rakennetaan parhaillaan, ja se on tarkoitus muuttaa myös maailmanluokan konserttipaikaksi. Pääministeri Settha Thavisin ilmoitti asiasta hiljattain vieraillessaan alueella.

Tulevan tapahtumapaikan tärkeimmät ominaisuudet

1. Tilava alue: Stadionilla on laaja tila, joka tarjoaa runsaasti tilaa suurille tapahtumille. Valmistuttuaan siihen mahtuu yli 20,000 XNUMX ihmistä, joten se on ihanteellinen valinta suurten konserttien järjestämiseen.

2. Moderni infrastruktuuri: Pattayan jalkapallostadion varustetaan huippumoderneilla tiloilla. Äänijärjestelmistä istuinjärjestelyihin jokainen yksityiskohta harkitaan huolellisesti konserttikokemuksen parantamiseksi.

3. Kätevä liikenne: Esteettömyys on etusijalla. Pattayan sydämessä sijaitseva tapahtumapaikka takaa helpon pääsyn sekä paikallisille asukkaille että turisteille. Hyvät kulkuyhteydet ja julkiset liikennemahdollisuudet helpottavat sujuvaa matkustamista stadionille ja sieltä pois.

Valmiuden varmistaminen maailmanluokan konsertteihin

Thavisin korosti perusteellisten tarkastusten ja valmistelujen merkitystä. Erityisesti sähköjärjestelmä on arvioitava tarkasti sen varmistamiseksi, että se pystyy vastaamaan laajamittaisten konserttien vaatimuksiin. Valaistusinfrastruktuuri on tarkastettava, jotta vältytään häiriöiltä esityksen aikana. Lisäksi sisään- ja poistumisteitä tulisi leventää odotettavissa olevan konserttivierailun varalle.

"Muuttamalla Pattayan jalkapallostadionista maailmanluokan konserttipaikka", Thavisin totesi, "pyrimme houkuttelemaan merkittäviä tuloja Chonburin alueella vierailevilta turisteilta."

Stadionin valmistumispäiväksi on asetettu vuosi 2025, ja musiikin ystävien ja tapahtumajärjestäjien odotus on lisääntymässä. Mr. Thavisinin mukaan Pattayan jalkapallostadionista on strateginen sijainti, modernit mukavuudet ja sitoutuminen huippuosaamiseen.

Pattaya News huomauttaa kuitenkin, että pitkään kehitteillä oleva stadion ei ole vailla kritiikkiä. Stadion on lähellä monia asuinalueita ja esikaupunkialueita, joiden asukkaat todennäköisesti olisivat huolissaan urheilu- ja musiikkitapahtumien alueellaan aiheuttamasta lisäliikenteestä ja melusta.

Lue lisää stadionin rakentamisesta aiemmasta uutiskirjeestämme täältä.

Kaikki kuvat Pattayan kaupungin pormestarin toimisto.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/