Thaimaan hallitus varoittaa rankoista sateista ja mahdollisista tulvista Thaimaassa 15.-19. kesäkuuta

Kansallinen -

Apulaishallituksen tiedottaja Karom Phonphonklang varoitti 14 yleisöä varovaisuuteen sääolosuhteiden vuoksi 2024.-15.

Karom totesi julkisesti, että monsuuniloukku, joka kulkee pohjoisen ja koillisen ylemmän alueen yli matalapainealueelle Pohjois-Vietnamin ja Tonkininlahden yllä yhdistettynä vahvistuvaan lounaismonsuuniin, joka kattaa Andamaanienmeren, Thaimaan ja Thaimaanlahden. syy lisääntynyt sademäärä ja rankkasateet paikoin, erityisesti itäisellä alueella.

Eteläisellä alueella Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahdella tuulet ja aallot ovat maltillisia, Andamaanienmeren yläosassa noin 2 metriä korkeat ja Andamaanienmeren alaosassa ja Thaimaanlahdella 1-2 metriä korkeat aallot. . Ukkosmyrskyalueilla voi nähdä yli 2 metrin aaltoja.

15.-19. kesäkuuta Thaimaan kansalaisten tulee olla tietoisia rankkasateiden ja kertyneiden sateiden aiheuttamista vaaroista, jotka voivat aiheuttaa mahdollisia äkillisiä tulvia ja maanvyörymiä, erityisesti vuoristoalueilla lähellä vesistöjä ja matalalla sijaitsevilla alueilla pohjoisessa ja idässä.

Erityistä varovaisuutta suositellaan matkustettaessa myrskyn aiheuttamien alueiden läpi. Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä purjehtivien tulee olla varovaisia ​​ja välttää purjehtimista ukkosmyrskyjen aikana, Karom korosti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.