Kiinteistö - Bangkok Cocktail Lounge saatavana!

Bangkok – Kaunis 2-kerroksinen viktoriaaninen cocktailbaari myynnissä osoitteessa Soi 11, lähellä Nana BTS:ää! 100 paikkaa, äänieristetty myöhäisillan tapahtumiin. Baarit molemmissa kerroksissa, DJ-koppi, sumukoneet.

Tarkemmat tiedot ja hinnat löydät täältä.

Ota yhteyttä Siam Business Brokersiin, ei The Pattaya News, jolla on kysyttävää.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/