Chatuchak Marketin lemmikkivyöhykkeen tuhoisa tulipalo tuhoaa 118 yksikköä ja vaatii 1,000 XNUMX eläimen hengen

Bangkok -

Kello 4, 30. kesäkuuta 11, Bang Suen poliisit reagoivat Bangkokin Chatuchak Marketin lemmikkialueella sattuneeseen tulipaloon. Palo aiheutti laajoja vahinkoja tuhoten yli 2024 yksikköä ja johti noin 118 1,000 eläimen menetykseen.

Pelastuslaitos ja yli 10 paloautoa lähetettiin paikalle. Palo, joka levisi nopeasti lemmikkialueen 118 vierekkäiseen yksikköön, vei poliisilta yli tunnin saada hallintaan.


Raporttien mukaan nainen, joka tunnistettiin vain Ms Meechaksi, lintukaupan työntekijä, ilmoitti pelastusryhmille, että hän huomasi tulipalon ensin lintujen kovien äänien vuoksi ja sitten ilmaantui voimakasta savua, joka vaikeutti hengittämistä. Sitten hän hyppäsi toisesta kerroksesta pakenemaan kaupasta.
Lemmikkivyöhykkeellä asui erilaisia ​​eläimiä, kuten koiria, kissoja, harvinaisia ​​lintuja, kaloja ja muita eksoottisia lemmikkejä. Arvioiden mukaan tulipalossa kuoli yli 1,000 XNUMX eläintä. Onneksi henkilövahinkoja ei raportoitu Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.


Vastauksena tapaukseen Chatuchakin piirin virkailijat ovat perustaneet väliaikaisen osaston, jossa vahinkojen kohteena olevat kauppojen omistajat voivat rekisteröityä ja ilmoittaa vahingoistaan. Tämän osaston tarkoituksena on auttaa tulipalosta kärsineitä ja auttaa heitä alkuvaiheessa kohti toipumista.
Asianomaiset viranomaiset tekevät parhaillaan perusteellista tutkintaa selvittääkseen palon tarkan syyn. Viranomaisten pyrkiessä paljastamaan tulipalon lähde, Chatuchak Marketin yhteisö aloittaa vaikean jälleenrakennusprosessin ja toipumisen tästä tuhoisasta tapahtumasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.