Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Thaimaa toimii taustana Jurassic World 4:lle ja muille

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 3. kesäkuuta sunnuntaihin 9. kesäkuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

  1. Näyttävä paennut vanki saapui suoraan Nakhon Si Thammaratin kansainväliselle lentokentälle Indonesiasta.

Indonesiassa pidätetty näkyvä karannut vanki siirrettiin Nonthaburin keskusvankilaan.

2. Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti, että elämäntapa- ja matkaopaslehti “Time Out†on listannut Thaimaan Bangkokin maailman kuudenneksi parhaaksi ruokakaupungiksi.

Kaupungin katuruoka on tunnustettu kolmanneksi edullisimmaksi maailmanlaajuisesti ja tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.

3. Thaimaa on valittu taustaksi "Jurassic World 4:lle", joka on viimeisin jatko-osa maailmanlaajuisesti tunnetun Jurassic Park -franchisingissa.

Matkailuministeriön pääjohtajan Jaturon Phakdeewanitin mukaan elokuvan tuotanto tapahtuu 13. kesäkuuta - 16. heinäkuuta useissa eri paikoissa, kuten Bangkokissa, Krabissa, Trangissa, Phang Ngassa, Phuketissa ja Chiang Maissa.

4. Praram Radio Center 199 sai Bangkokin palomiehiltä ja vesipelastuspalveluilta ilmoituksen kiinalaisen turistiveneen kaatumisesta törmättyään laivaston lautalle Tha Changin laiturilla Phra Nakhonissa Bangkokissa.

Kolme kiinalaista turistia loukkaantui törmäyksessä lievästi.

5. Thaimaa näkee 38 prosentin nousun matkailussa yli 14 miljoonalla matkailijalla vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

'IGNITE TOURISM THAILAND' -politiikan avulla strategia on suunniteltu muuttamaan Thaimaa johtavaksi maailmanlaajuiseksi matkailukeskukseksi, jolla on parannettu infrastruktuuri, kuljetus ja logistiikka.

Kiitos ja nähdään ensi viikolla!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.