Talopalo Pattayassa loukkaantui kahta asukasta

Pattaya -

Pattayalla varhain aamulla syttyi tulipalo, jossa kaksi ihmistä loukkaantui.

Palo sai alkunsa noin kello 4 aamulla 16. kesäkuuta 10 talosta osoitteessa Soi Phonprapanimit 2024, Nongpruen osa-alue, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. Taloa käytettiin aiemmin ennustuspyhäkönä, mutta se oli sittemmin muutettu käytettyjen tavaroiden myymäläksi.

Nongpruen palomiehet saapuivat taloon ja huomasivat sen tulessa. He käyttivät palon sammuttamiseen vesiletkuja, mikä kesti noin 30 minuuttia.

Raporttien mukaan kaksi ihmistä loukkaantui tulipalossa, mukaan lukien Samrit, 57, joka sai palovammoja molempiin käsiin, ja neiti Pornprapha, 58, joka sai palovammoja oikeaan jalkaansa. Molemmat vietiin läheiseen sairaalaan hoidettavaksi.

Talon omistaja Mr. Samrit kertoi Pattaya Newsille, että hän oli nukkumassa talossa vaimonsa kanssa, kun hän heräsi, koska hänen tuuletin oli pysähtynyt. Sitten hän näki tulenvalon tihkuvan sisään makuuhuoneensa oven alta ja heräsi välittömästi vaimonsa. Onneksi Mr. Samrit ja hänen vaimonsa pääsivät pakenemaan talosta turvallisesti, vaikka he molemmat loukkaantuivat lievästi prosessissa.

Palon syttymissyy on vielä lehdistöaikana selvityksen alla.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.