Na Jomtienin poliisi pidätti sisaruksia moottoripyörävarkauksista

Sattahip -

Na Jomtienin poliisi on pidättänyt kolmen thaimaalaisen jengin (kaksi heistä on sisaruksia), joiden väitetään syyllistyneen moottoripyörän varastamiseen entiseltä merijalkaväeltä Sattahipissa. Pidätys tapahtui tänään 2 kello 10.

Video pidätyksestä on katsottavissa YouTube-kanavaltamme täältä.

Poliisin mukaan 8. kesäkuuta Kittidet Thotsaking, 24-vuotias entinen merijalkaväen sotilas Sattahipin laivastotukikohdassa, teki ilmoituksen Na Jomtienin poliisiasemalle sen jälkeen, kun hänen Honda Wave 125 -moottoripyöränsä varastettiin hänen asuntonsa Eua Arthorn Villagessa Na Jomtienin osa-alueella Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa.

Poliisi käynnisti välittömästi esitutkinnan ja tarkasti valvontakamerakuvat alueelta. Kuvamateriaali paljasti, että pari mies- ja naispuolista epäiltyä ajoi Honda MSX -moottoripyörällä kylään. Miespuolinen epäilty raahasi sitten Mr. Kittidetin moottoripyörän ulos parkkipaikalta, ja naispuolinen epäilty ajoi MSX:ää. Pariskunta ajoi sitten pois kylästä.

Poliisi jäljitti varastetun moottoripyörän herra Animit Phutphongsaille, 37. Miehen uskottiin ostaneen varastetun ajoneuvon pariskunnalta 3,000 25 bahtilla. Sitten herra Animit pidätettiin, ja hän johti poliisin kahden epäillyn luo, jotka myöhemmin tunnistettiin Ms. Phanittaksi, 16, ja herraksi A (oikea nimi salassa). Mr. A oli vain XNUMX-vuotias.

Ymmärrettiin, että neiti Phanitta ja herra A ovat sisaruksia, ja he myönsivät varastaneensa moottoripyörän entiseltä merijalkaväeltä. He sanoivat, että he aikoivat vain varastaa moottoripyörän polttoaineen, mutta nähtyään, ettei moottoripyörä ollut lukossa, he päättivät varastaa myös ajoneuvon, koska heillä oli rahat ja työttömät.

Na Jomtienin poliisi on pidättänyt sisarukset ja heidän ostajansa oikeuskäsittelyä varten. Varastettu moottoripyörä palautettiin uhrille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.