Isä ja poika törmäsivät moottoripyörällä minibussiin Pattayalla matkustaessaan sairaalaan, isä kuoli

Pattaya -

57-vuotias thaimaalainen kuoli ja hänen poikansa loukkaantui heidän moottoripyöränsä törmättyä minibussiin Sukhumvit Roadilla Pattayalla varhain tänä aamuna. Poika vei isänsä sairaalaan lääkärin vastaanotolle.

Onnettomuus tapahtui kello 5 aamulla 36. kesäkuuta Sukhumvit Roadilla kohti Pattayaa Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Banglamungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta, ja se vastasi paikalle yhdessä Sawang Boriboon Foundationin pelastustyöntekijöiden kanssa.

Poliisi löysi tapahtumapaikalta tieltä kaatuneen Honda Scoopy -moottoripyörän. Moottoripyörä vaurioitui pahoin.

Moottoripyörän vierestä poliisi löysi Santi Srithongchain, 57, ruumiin. Hän oli tajuton ja sai vakavia vammoja. Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua ja yrittivät elvyttää, mutta Santi menehtyi traagisesti vammoihinsa ja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Myös Santin poika Anan Srithongchai, 34, löydettiin paikalta. Hän loukkaantui lievästi ja pelastustyöntekijät veivät hänet sairaalaan.

Silminnäkijän Phitak Chamsaowarot, 20, mukaan hän näki ennen onnettomuutta minibussin pysäköitynä tien viereen ja estäen osittain kaistan. Hän kertoi kuulleensa kovan pamauksen, mutta ei nähnyt mitä tapahtui. Kun hän tuli ulos tutkimaan, hän löysi loukkaantuneet uhrit makaamassa tiellä. Minibussin ja sen kuljettajan kerrotaan kuitenkin pakenevan paikalta onnettomuuden jälkeen.

Tarkasteltuaan CCTV-materiaalia Banglamungin poliisi paljasti, että minibussi esti osittain vasemman kaistan hätävilkut päällä. Minibussin kuljettaja nähtiin istuvan kävelytiellä, kun moottoripyörä törmäsi bussin takaosaan ja järkytti kuljettajaa. Kuljettaja ajoi sitten nopeasti liikkeelle.

Banglamungin poliisi etsii minibussin kuljettajaa kuulusteluja varten lehdistön ajan. Vainajan eloonjäänyt poika, herra Anan, kertoi myöhemmin The Pattaya News -toimittajille, että hän vei isänsä sairaalaan lääkärin vastaanotolle.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.