Vuosittaiset Soi 6 -bileet ovat tällä viikolla Pattayalla!!!

Pattaya, Thaimaa – Soi 6 valmistautuu juhlimaan vuosittaista viikonloppukatutapahtumaansa jälleen kerran, tulossa tällä viikolla Pattayalle!

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 12. kesäkuuta ja 13. kesäkuuta koko Soin aukioloaikoina, jotka voivat vaihdella hieman baarittain, mutta ovat yleensä noin klo 4-00.

Soi 6 on yksi Pattayan historiallisimmista ja kuuluisimmista kaduista, joka sisältää kymmeniä baareja, viihdepaikkoja, ravintoloita, hotelleja ja erilaisia ​​pienempiä kauppoja. Se sijaitsee Pohjois-Pattayalla lähellä Runway-markkinoita, ja se on helppo löytää ja se on tärkeä maamerkki monille turisteille, jotka haluavat nauttia Pattayan alueen historiallisesta ja kulttuurisesta maamerkistä.

Festivaalin aikana osallistuvilla baareilla on ilmapallot, jotka kertovat heidän osallistumisestaan ​​massiiviseen juhlaan. Monissa baareissa on erityisteemoja, henkilökunnan asuja, lisäruokaa ja ilmaisia ​​otoksia maksaville asiakkaille.

Jotkut baarit järjestävät jopa juhlapelejä ja tarjoavat erikoispalkintoja tai arpajaisia. Vuosittain järjestettävä juhla kokoaa perinteisesti samanhenkiset bilekadun fanit yhteen juomaan, juttelemaan ja solmimaan uusia ystävyyssuhteita.

Olitpa paikallinen asukas tai Pattayan vierailija, Soi 6 -juhla on loistava tilaisuus kokea vilkasta yöelämää ja olla yhteydessä muihin juhlijoihin. Merkkaa siis kalenteriisi 12. ja 13. kesäkuuta ja tule mukaan juhliin Soi 6:ssa!

Nähdään Soi 6 -bileissä tuhansien muiden kanssa, mukaan lukien monet sinkut, jotka haluavat seurustella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/