Väitetty suuri huumekauppias pidätettiin Chonburissa, ja huumevarasto löydettiin luksusasunnosta

Chonburi -

Banglamungin poliisiaseman peitepoliisiryhmä pidätti 28-vuotiaan thaimaalaisen miehen Chonburin maakunnassa huumemaksuista.

Pidätys tapahtui ylellisessä huoneistossa Sri Rachan kaupunginosassa Chonburissa kesäkuun 8. päivän yönä. Epäilty, jonka poliisi tunnisti julkisesti Mr. Apinop Srihiraniksi, joka tunnetaan myös nimellä "Ohm", pidätettiin hänen astuessaan asuntoyksikköönsä.

Poliisin mukaan Apinop jäi kiinni ajettuaan ympäri sedanilla, jonka väitettiin toimittaneen huumeita pienimuotoiselle jälleenmyyjäverkostolleen, joka jakoi huumeita alueen nuorille.

Tutkiessaan hänen ruumiinsa poliisi löysi pienen määrän metamfetamiinia ja ekstaasipillereitä piilotettuna hänen mustaan ​​reppuunsa. Hänen kerrotaan tunnustaneen käyttäneensä enemmän huumeita, ja poliisi eteni hänen asuntohuoneistossaan, jossa he löysivät 1,200 750 ekstaasipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia pakattuna pieniin vetoketjullisiin pusseihin.

Poliisi löysi myös kenkälaatikon sisältä digitaaliset vaa'at, huumetarvikkeita ja muistikirjan, jossa oli asiakkaiden luettelo.

Pidätysryhmän päällikön polluutnantti Thongthawat Phonlakornin mukaan tämä operaatio oli osa laajempaa huumekaupan ja laittoman toiminnan torjuntaa Thaimaan hallituksen ja kansallisen poliisipolitiikan mukaisesti.

Kerättyään lisätietoja poliisi tunnisti Apinopin suureksi huumekauppiaaksi Sri Rachassa. Peiteupseeri otti häneen yhteyttä Facebookin kautta sopiakseen metamfetamiinin ostosta 3,000 XNUMX bahtilla.

Apinop halusi kommunikoida vain Facebookin kautta ja kieltäytyi tapaamasta ostajaa henkilökohtaisesti. Sen sijaan hän käski ostajaa odottamaan sovitussa paikassa, jossa hän heittäisi huumeet valkoisesta sedanistaan.

Tuntien valvonnan jälkeen Apinop havaittiin vihdoin saapuvan paikalle, ja hän heitti metamfetamiinia sisältävän paketin. Tämän jälkeen poliisi seurasi häntä salaa asuntoonsa ja pidätti hänet huumeiden kanssa.

Kuulustelussa Apinop tunnusti olevansa merkittävä huumekauppias, jonka verkosto kattaa Chonburin maakunnan. Hän paljasti, että hänellä oli useita pienimuotoisia jälleenmyyjiä, jotka auttoivat häntä myymään huumeita teini-ikäisille.

Epäilty sai syytteen huumausaineiden levittämisestä. Hänet pidätettiin ja lähetettiin tutkijalle jatkokäsittelyä varten. Poliisi laajentaa parhaillaan tutkintaa tunnistaakseen ja ottaakseen kiinni muita Apinopin huumeverkoston jäseniä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.