Poliisi sulki Pathum Thani -yökerhon, etsi 65 alaikäistä suojelijaa Raidista

Pathum Thani -

8. kesäkuuta 2024 Thaimaan ihmiskaupan vastainen osasto (ATPD) suoritti yhteistyössä asiaankuuluvien virastojen kanssa ratsian viihdekeskukseen lähellä kuuluisaa yliopistoa Mueangissa Pathum Thanissa.

Ratsia seurasi paikallisten asukkaiden raportteja, joiden mukaan laitos palveli alle 20-vuotiaita henkilöitä tarkistamatta heidän henkilökorttiaan. Tarkastuksen aikana poliisi löysi lukuisia asiakkaita nauttimassa tapahtumapaikan yöelämästä.

Poliisi määräsi tapahtumapaikan keskeyttämään toimintansa väliaikaisesti ja teki kaikkien kävijöiden henkilöllisyyden tarkistuksen. Havaittiin, että paikalla oli 65 henkilöä, jotka olivat alle 20-vuotiaita.

Rangsitin alueen korkeakouluopiskelijoiden suosiossa oleva laitos salli alaikäisten pääsyn sisään vapaasti. Omistaja, joka tunnistettiin vain Mr. Patiphaniksi, 28, kertoi toimineensa ilman laillista lupaa ja tarjonneensa palveluita alle 20-vuotiaille.


Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan ratsian aikana ei löytynyt laittomia aineita tai laittomia esineitä.
Aluksi poliisi syytti Patiphania viihdepaikan toiminnasta ilman lupaa, alkoholijuomien laittomasta myymisestä alle 20-vuotiaille ja muista asiaan liittyvistä rikoksista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.