Päivitys: Khon Kaenin poliisi antautuu burmalaisen miehen kuolemaan johtaneen sairaalaampumisen jälkeen

Khon Kaen -

Klo 12 30. kesäkuuta 8 Muang Khon Kaenin maakunnan poliisit toimittivat päivityksen Khon Kaenin sairaalaan otetun 2024-vuotiaan burmalaisen miehen kuolemaan johtaneesta ampumisesta.

Tapaus sattui 10 kello 30, jolloin epäilty, joka julkisesti tunnistettiin vain Poliksi. Sgt. Virapong, väitetään ampuneen Kyawin sairaalassa. Ammuskelun jälkeen epäilty pakeni paikalta rekisterikilpettömällä lava-autolla.


Pol. Sgt. Virapong, Phra Yuenin poliisiaseman ryhmän komentaja, antautui myöhemmin Muang Khon Kaenin tutkiville poliiseille. Hänen asuinpaikan etsinnässä löydettiin rikoksessa käytetyt vaatteet ja 9 mm ampuma-ase.

Alkututkimuksen aikana Pol. Sgt. Virapong vaikutti hämmentyneeltä, stressaantuneelta ja vaarassa vahingoittaa itseään. Hän väitti, että ammuskelu johtui hänen lyhyestä luonteestaan ​​sen jälkeen, kun uhrin väitettiin suullisesti häirinneen isäänsä, joka myös joutui sairaalaan sängyssä lähellä Kyawta.

Todettiin, että Pol. Sgt. Virapong ei ollut koskaan aiemmin tavannut uhria.
Poliisi paljasti, että Pol. Sgt. Virapongilla oli masennusta, mutta hän oli lopettanut lääkityksensä. Viranomaiset selvittävät, oliko hän tapahtumahetkellä laittomien aineiden vaikutuksen alaisena.

Ammuskelun jälkeen Pol. Sgt. Virapong erotettiin tehtävistään. Muang Khon Kaenin tutkintapoliisi on syyttänyt häntä tahallisesta murhasta, ja lisäsyytteitä voidaan nostaa tutkinnan edetessä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.