Kalastusvene kaatui Jomtien Beachillä, kaksi ihmistä pelastettiin ja yksi loukkaantui vakavasti

KUVA: ข่าวพัทยา Pattayanews

Jomtien -

Kaksi kalastajaa pelastettiin, kun heidän pieni kalastusveneensä kaatui Jomtien Beachillä tänä aamuna voimakkaiden aaltojen ja tuulen keskellä. Yksi kalastajista loukkaantui vakavasti.

Tapaus sattui noin kello 7 aamulla tänään, 06. kesäkuuta. Sawang Boriboon Thammasathanin pelastussäätiö sai puhelun veneen kaatumisesta ja kahden ihmisen putoamisesta veteen ja loukkaantumisesta.

Paikalle saavuttuaan pelastustyöntekijät löysivät loukkaantuneen kalastajan, joka tunnistettiin vain hra Natthapongiksi, 30, ja joka kärsi veden imemisestä. He antoivat välittömästi ensiapua ja kuljettivat hänet kiireesti Pattayan sairaalaan. Toisella kalastajalla, Mr. Phongsakilla, 25, todettiin vain lieviä vammoja ja hän oli shokissa.

Mr. Phongsakin mukaan hän ja hra Natthapong olivat vieneet pienen kalastusveneensä merelle Jomtien Beachin edustalla pyytämään mereneläviä myytäväksi. Sää oli aluksi tyyni, mutta kun he olivat palaamassa rantaan, voimakkaat aallot ja tuulet saivat heidän veneensä kaatumaan.

Molemmat kalastajat kamppailivat pysyäkseen pinnalla ja uidakseen takaisin rantaan. Valitettavasti herra Natthapong oli niellyt paljon vettä ja oli kriittisessä tilassa. Kalastajien vene upposi meren pohjaan.

KUVA: ข่าวพัทยา Pattayanews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.