Ahkera kuuro kengänkiillottaja Pattayassa, jota netizens kehuu

KUVA: ข่าวคนชล

Pattaya -

Pattayalainen kuuro thaimaalainen kengänkiillottaja on saanut paljon kiitosta kovasta työstään ja päättäväisyydestään elämän haasteiden voittamisessa.

Tarina kengänkiillotusmiehestä nimeltä "Kai" tuli ensimmäisen kerran tunnetuksi Internetissä, kun paikallinen toimittaja tapasi hänet siivoamassa ulkomaalaisen turistin kenkiä Pattaya Beachillä viime viikolla.

Toimittajan mukaan Kai ansaitsee rehellisen elantonsa tarjoamalla turisteille kenkien puhdistuspalveluita. Vaikka hän on kuuro ja mykkä, hän on kehittänyt tavan kommunikoida asiakkaidensa kanssa käyttämällä paperikylttiä, jossa lukee "Hiring Clean Shoes".

Joka päivä Kai saapuu rannalle kenkien puhdistustyökaluineen, kuten harjalla, pyyhkeellä ja kiillotusaineella, valmiina palvelemaan hänen palvelujaan hakevia asiakkaita.

Hän veloittaa vain 60 bahtia paria kohden, kuten hänen kanssaan viittomakielellä kommunikoinut toimittaja totesi. Kai puhdistaa ja kiillottaa kenkiä huolellisesti ja muuttaa ne hiekkaisista ja kuluneista puhtaiksi ja kiiltäviksi. Hänen omistautumisensa käsityölleen ja huomio, jonka hän panee jokaiseen pariin, tekevät hänen asiakkaat usein erittäin tyytyväisiksi.

Kuulovammaisuudestaan ​​johtuvista haasteista huolimatta Kai on rakentanut uskollisen asiakaskunnan turistien, erityisesti ulkomaalaisten, keskuuteen, jotka ovat usein vaikuttuneita hänen työmoraalistaan ​​ja palvelunsa laadusta. Hänen tarinansa toimii inspiraationa ja osoittaa, että päättäväisyydellä ja kovalla työllä voidaan voittaa kaikki esteet.

Hänet löytyy Beach Roadilta joka päivä.

KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.