Pattaya järjestää Pattaya Community Pride 2024 -tapahtuman LGBTQ+:n oikeuksien ja tasa-arvon tukemiseksi

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya City juhli äskettäin LGBTQ+ Pride -kuukautta loistokkaalla "Pattaya Community Pride 2024" -festivaalilla, joka pidettiin 8. kesäkuuta 2024.

Pattayan kaupungin ja SWING-säätiön yhteistyössä järjestämään tapahtumaan osallistuivat hallituksen virkamiehet, ihmisoikeuksien puolestapuhujat, matkailun edustajat, LGBTQ+-yhteisön jäsenet ja tuhansia turisteja ympäri Pattaya Cityä.

Juhlat aloitettiin värikkäällä paraatilla, jota johti SWING Foundation. Osallistujat marssivat Thepprasit Roadia pitkin Jomtien Beachille ja huipentuivat avajaisseremoniaan keskuslavalla.

Tapahtuma tarjosi viihdettä kahdella näyttämöllä. Keskuslavalla oli mallikilpailu, DJ-esityksiä ja ilmainen minikonsertti. Jomtien Complex -lava tarjosi elävää viihdettä esityksillä, kuten Siriporn Ampaipongin paraatirekka-show.

Pattayan pormestarin Poramese Ngampichesin mukaan Pattaya Community Pride 2024 -tapahtuma auttoi valtavasti edistämään matkailua ja tukemaan LGBTQ+-henkilöiden oikeuksia kaupungissa. Se auttaa myös mainostamaan Thaimaata World Pride -festivaalin isäntänä vuonna 2028 ja vahvistaa maan asemaa LGBTQ+ -matkailukeskuksena.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.