Väitetty päihtynyt kuljettaja syöksyi sedanin kanavaan suuren nopeuden törmäyksen jälkeen Banglamungissa

Bang Lamung -

1. kesäkuuta 06 kello 8 Sawang Boriboon Pattaya Foundation -säätiön pelastajat vastasivat onnettomuusilmoitukseen, joka koski sedania ja lava-autoa lähellä Mapprachan Reservoiria, Bang Lamung, Chonburi. Sedan oli törmännyt lava-autoon ja luisunut tienvarsikanavaan.

Paikalle saavuttuaan pelastajat löysivät vaurioituneen pronssisen lava-auton. Kuljettaja, joka on julkisesti tunnistettu vain Somchaiksi, 42, ei loukkaantunut. Lähistöllä valkoinen sedan oli osittain upotettu kanavaan, ja vain sen katto näkyi. Sedanin kuljettaja, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Kritsanarakiksi, 29, näytti pelastajien mukaan raskaasti päihtyneeltä ja loukkaantui lievästi.

Pelastusryhmät antoivat ensiapua uhreille ja kuulustelivat Somchaita onnettomuudesta. Hän kertoi ajavansa normaalisti, kun kiihtyvä sedan törmäsi hänen kuorma-autoonsa ennen kuin ajautui kanavaan.

Paikalliset asukkaat olivat alun perin pelastaneet Kritsanarakin sedanista. He totesivat, että hän oli päihtynyt ja puhui epäjohdonmukaisesti ennen kuin he ilmoittivat onnettomuudesta pelastusryhmille.

Nong Pruen poliisit tutkivat tapahtumapaikkaa ja keräsivät paikallista CCTV-materiaalia. He suunnittelivat tekevänsä Kritsanarakille alkoholitestejä hänen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi ennen kuin ryhtyivät jatkamaan oikeustoimia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.