Thaimaan poliisi ilmoitti suuresta murhasta puhelinpalveluhuijauksista ja laittomista uhkapeleistä seitsemän kuukauden operaatiossa

Kansallinen-

7. kesäkuuta 2024 Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaistiedottaja kenraalimajuri Siriwat Depor ilmoitti onnistuneista tuloksista seitsemän kuukautta kestäneessä tutkimuksessa, joka kohdistui puhelinpalveluhuijauksiin ja laittomiin uhkapelisivustoihin.

Pol. Kenraalimajuri Siriwat tunnusti Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin ja Pol. Kenraali Kittirat Phanphet, Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaatekevä kenraalikomissaari, käskystä Thaimaan Technology Crime Suppression Division (TCSD) -osastolle tehostaakseen toimia tämän laittoman toiminnan torjumiseksi.

Laaja tutkinta, joka suoritettiin 1 ja 2023 välisenä aikana, johti 30 2024 henkilön kiinniottoon. Yhteistyössä National Broadcasting and Telecommunication Commissionin (NBTC) kanssa TCSD takavarikoi Thaimaan rajalla myös suuren määrän laittomia merkinantolaitteita, joita käytettiin puhelinpalveluhuijauksiin ja muihin laittomiin toimiin.

Viranomaiset laajensivat 1 ja 2023 välisenä aikana tutkimustaan ​​ja takavarikoivat tilinpäätökset, muulitilit ja muuta omaisuutta yli 30 miljardin bahtin arvosta. Nämä varat palautetaan uhreille vastaavasti.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on edelleen sitoutunut suojelemaan kansalaisia ​​ja heidän omaisuuttaan kaikenlaisilta rikoksilta. Uhrit voivat ilmoittaa tapauksista suoraan Thaimaan kuninkaallisen poliisin verkkosivuilla tai soittamalla numeroon 1441.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.