Nainen pidätettiin Banglamungissa väärennettyjen ravintolisien myymisestä Facebookissa

Bang Lamung -

Klo 4 36. kesäkuuta 7 Thaimaan Technology Crime Suppression Division (TCSD) teki yhteistyössä asiaankuuluvien virastojen kanssa ratsian asuntoon Bang Lamungissa, Chonburissa. He takavarikoivat yli 2024 1,497 väärennettyä ravintolisäyksikköä ja muita niihin liittyviä tuotteita.

Video pidätyksestä löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Ratsia käynnistettiin huolestuneen kansalaisen vihjeen liioitelluista mainoksista teini-ikäisten tunnetun tuotemerkin ravintolisistä. Näiden tietojen perusteella poliisit saivat Pattayan kaupungin tuomioistuimelta etsintäluvan ja etenivät kyseiseen asuntoon Banglamungissa.
Siellä he ottivat kiinni epäillyn, joka oli vain 26-vuotias rouva Natthakit, ja löysivät väärennetyt tuotteet. Lisätutkimukset paljastivat, että Natthakit väitti hankkineen ravintolisien ainesosia Bangkokista, täyttivät kapselit tuntemattomilla aineilla käsin ja pakasivat ne tölkkeihin.


Nämä tölkit varustettiin sitten tunnetun tuotemerkin väärennetyillä logoilla ja myytiin Facebookissa 190 bahtilla kappale. On arvioitu, että hän tuotti näistä myynnistä 30,000 50,000–XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa.
Ratsian jälkeen rouva Natthakit vietiin Nong Pruen poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.