Nainen putoaa kuolemaan Pattaya Condosta

Pattaya-

Tuntematon nainen kaatui kuoliaaksi asunnosta Pattayassa, viides vastaava tapaus juuri kesäkuun alun jälkeen alueella.  

Pattayan kaupungin poliisimajuri Thanya Udthong sai ilmoituksen tapauksesta kello 3 lauantaina (36. kesäkuuta).th) asuntohuoneistossa lähellä Pattaya Beachia. Poliisi, pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat 27-kerroksiseen asuntoon. Viranomaiset salasivat rakennuksen nimen meneillään olevan tutkinnan vuoksi.

Majuri Thanya löysi maasta tuntemattoman, noin 30-40-vuotiaan naisen ruumiin veressä. Poliisi sulki alueen, peitti vainajan lakanalla ja tarkasti huoneen 25.th kerros, mutta lainvalvontaviranomaiset eivät paljastaneet lehdistölle muita yksityiskohtia.

Silminnäkijöitä ei ollut paikalla, kun nainen putosi asunnosta. Asunnon vartija, joka pyysi tiedotusvälineitä olemaan nimeämättä, kertoi partioineen ympäriinsä löydettyään ruumiin. Poliisi ei ole vielä paljastanut tiedotusvälineille CCTV-kuvan tuloksia, joita käytettiin tapauksesta lisää. Pattaya News huomautti että tämä oli viides kohtalokas kaatuminen asunnosta, vuokrahuoneesta tai hotellista alueella vain noin viikon sisällä.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. The  Pattaya Uutiset ehdottavat Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.