Kuolettava tapaus Pattayalla: Mies ajautui yli tiellä nro 331

Pattaya, Thaimaa - Traivo iski aikaisin tänä aamuna tiellä nro 331 Pattayan Huayyain osa-alueella. Mies, joka tunnistettiin vain Mr. Natthaphoniksi (27), löydettiin tieltä makaavan ruumiin veressä sen jälkeen, kun auto oli ajanut sen yli.

Pelastuslaitos sai hätäilmoituksen kello 4 ja kiiruhti paikalle. He löysivät hra Natthaphonin elottoman ruumiin sekä henkilökortin, joka osoitti hänen työskennelleensä paikallisessa tehtaassa.

Mukana ollut katumaasturin kuljettaja, joka tunnistettiin vain neiti Juthamasiksi (36), jäi paikalle näkyvästi järkyttyneenä. Hänen mukaansa hän oli matkalla Bangkokiin, kun hän kohtasi esteen pimeällä tiellä. Aluksi hän luuli sitä laatikoksi, mutta yritti välttää sitä, mutta ajoi sen sijaan traagisesti uhrin yli. Hän pysäytti välittömästi autonsa ja otti yhteyttä poliisiin.

Viranomaiset tarkastelevat nyt lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa selvittääkseen, kuinka herra Natthaphon päätyi tielle. Tutkinnassa pyritään selvittämään, oliko hän jo kuollut tai päihtynyt ennen kuolemaan johtanutta törmäystä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.