Epäilyttävä moottoripyöräilijä jäi kiinni laittomasta tuliaseesta Banglamungissa

Bang Lamung -

Kello 3, 06. kesäkuuta 8 Pattayan kaupungin partiopoliisi otti kiinni epäillyn, joka kantoi laitonta improvisoitua ampuma-asetta ja yhtä luotia ravintolassa Soi Kho Phaissa, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Poliisin mukaan poliisit suorittivat rutiinipartintojaan tarkastaakseen viihdepaikkoja ja estääkseen laitonta toimintaa ja rikollista toimintaa. Partion aikana teini-ikäinen, joka myöhemmin julkisesti tunnistettiin vain Mr. Chatchaiksi, heräsi epäilyksiä ajaessaan moottoripyörällä poliisin takana.

Pysäyttäessään Chatchain tarkastusta varten poliisi löysi hänen olkalaukunsa sisältä improvisoidun tuliaseen ja yhden luodin. Chatchai väitti saaneensa tuliaseen henkilöltä, joka oli tunnistettu vain Mr. Birdiksi ja joka oli pyytänyt häntä korjaamaan sen.

Chatchai selitti, että havaittuaan partiopoliisin hän yritti seurata heitä välttääkseen pidätyksen. Viranomaisten valppaus sai heidät kuitenkin kiinni epäillyn ja takavarikoimaan ampuma-aseen. Oli epäselvää, miksi Chatchai ajatteli, että lainvalvontaviranomaisten seuraaminen auttaisi häntä välttämään niitä.

Epäilty ja .33-kaliiperinen improvisoitu tuliase saatettiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.