EEC Good Food Good Vibes -festivaali alkaa Pattayassa

Pattaya -

"EEC Good Food Good Vibes" -festivaalin 13. painos alkoi virallisesti 6. kesäkuuta Pattaya Beachillä, ja se kokosi kulinaariset herkut Thaimaan kolmesta itäisestä maakunnasta: Chonburista, Rayongista ja Chachoengsaosta.

Tapahtuman järjestää Chonburin maakunnan ja Pattayan kaupungin matkailu- ja urheiluviranomainen, ja sen tavoitteena on esitellä Thaimaan itäisen alueen ainutlaatuista kulinaarista tarjontaa ja kulttuuriperintöä.

Festivaali tarjoaa suussa sulavan valikoiman paikallisia ruokia ja tunnettuja ravintoloita jokaisesta maakunnasta. Kohokohtia ovat Kuay Teaw Pak Mo (Chachoengsaon oma ruokalaji, jossa on ohuita riisinuudeleita, jotka on keitetty maukkaassa liemessä), mereneläviä BBQ mausteisella dippikastikkeella ja vasta grillattua kalmaria Rayongista, täyteläiset ja mehevät osterit Rayongin Hoyster-tilojen Samo-yangilta ja Kai (perinteinen ruokalaji Chonburista).

Herkullisen ruoan lisäksi festivaali tarjoaa myös ilmaisia ​​live-konsertteja useilta lahjakkailta thaimaalaisartisteilta.

"EEC Good Food Good Vibes" -festivaali on pakollinen tapahtuma kaikille, jotka haluavat maistaa Thaimaan kulinaarista monimuotoisuutta. Tapahtuma jatkuu tähän sunnuntaihin asti joka ilta noin klo 4:sta myöhään Pattaya Beachillä lähellä Central Mallia!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.