Thaimaan viranomaiset tukahduttavat laittomat nauravat kaasumyyjät Khao San Road Raidissa

Bangkok -

Thaimaan viranomaiset suorittivat 6. kesäkuuta 2024 klo 9 Khao San Roadilla Bangkokissa kenttätarkastuksen, jonka kohteena olivat naurukaasuilmapallojen laittomat myyjät ja laittomat siirtotyöläiset.

Viranomaiset kertoivat, että Khao San Roadin päässä sijaitseva baari oli mainostanut ja jakanut naurukaasupalloja turisteille. Ratsiassa poliisi takavarikoi ilmapalloja ja naurukaasutölkkejä ja pidätti 19 siirtotyöläistä varmistaakseen heidän laillisen asemansa.

Thaimaan viranomaiset ilmoittivat, että he olivat aiemmin ryhtyneet oikeustoimiin näitä laittomia naurukaasumyyjiä vastaan ​​helmikuussa. Tästä huolimatta myyjät jatkoivat naurukaasupallojen myyntiä nuorille ja turisteille.

Tuntemattomat baarin omistajat väittivät käyttäneen siirtotyöläisiä ilmapallojen myymiseen yrittäen välttää poliisin havaitsemisen. Omistajat kiistivät osallisuutensa ja syyttivät työntekijöitä. 

Poliisi aikoo kuitenkin ryhtyä oikeustoimiin baarinomistajia vastaan, koska he ovat vastuussa työntekijöidensä toimista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.