Pattaya Beach Market isännöi Chang Beachin katuruokafestivaaleja 14. kesäkuuta alkaen

KUVA: Pattaya Beach Market Tekijä สรรค์ สรรค์ พัทยา

Pattaya -

Pattaya Beach Market valmistautuu isännöimään kymmenen yön ylimääräistä musiikkia, ruokaa ja hauskanpitoa – Chang Beach Street Food Festivalia – 14.–23. kesäkuuta.

Festivaali lupaa ainutlaatuisen sekoituksen herkullista katuruokaa, sähköistäviä elävän musiikin esityksiä tunnetuilta thaimaalaisartisteilta ja jännittäviä viihdevaihtoehtoja kaikenikäisille.

Musiikkiesitysten kokoonpano sisältää:

  • 14. kesäkuuta 2024: Big Ass
  • 16. kesäkuuta 2024: Ann Oradee
  • 18. kesäkuuta 2024: Pu Jar x Ken Noi
  • 21. kesäkuuta 2024: Carabao
  • 23. kesäkuuta 2024: Mon Kan Kaen Khoon

Vierailijat voivat myös nauttia valikoimasta suussa sulavaa katuruokaa, joka on saatavilla torilla.

Festivaali alkaa klo 4 ja kestää keskiyöhön asti 00. - 14. kesäkuuta. Yhden päivän lipun hinta on vain 23 bahtia per henkilö. Markkinoilla on myös neljän päivän Chang Beach -yhdistelmäkampanja, jossa kävijät voivat ostaa neljä lippua ja saada yhden ilmaiseksi vain 99 bahtia (alkuperäinen hinta: 399 bahtia).

Osta liput nyt netistä osoitteessa เที่ยว ไหน ดี Facebook-fanisivu ja käy markkinoilla osoitteessa Pattaya Beach Market Tekijä: สรรค์ สรรค์ พัทยา.

KUVA: Pattaya Beach Market Tekijä สรรค์ สรรค์ พัทยา
KUVA: Pattaya Beach Market Tekijä สรรค์ สรรค์ พัทยา
KUVA: Pattaya Beach Market Tekijä สรรค์ สรรค์ พัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.